N-VA Zoersel op toer (Halle)

15 oktober 2023 - 11:00 tot 14:00

Beste medeburgers van Zoersel,

Als leidende partij in Zoersel gelooft N-VA Zoersel sterk in goed beleid dat wordt gevoed door uw stem, inzichten én ons partijprogramma. Onze visie en beleid zijn gebouwd op een stevig fundament van participatie en transparantie, waarbij we ook de ideeën en waarden uit ons partijprogramma willen laten doorklinken.

Daarom nodigen onze burgemeester, mandatarissen en bestuursleden u graag uit om ons beter te leren kennen tijdens de ontmoetingsmomenten op drie bijzondere locaties! We zullen onze tent opzetten in elke deelgemeente. Zo krijgt u de kans om met ons in gesprek te gaan, terwijl we samen genieten van een pannenkoek en een heerlijk drankje.

U hebt wellicht vragen bij ons beleid en onze beslissingen. Daarom willen we graag de redenen achter deze beslissingen met u delen. In een open en vertrouwelijke sfeer kunnen we naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Met uw inbreng bouwen we aan een nog beter Zoersel, waar iedereen zich thuis voelt en trots kan zijn op deze fantastische gemeente.

U vindt de N-VA-stand:

op zondag 1 oktober bij mijnheer Kiekeboe in Zoersel;
op zondag 15 oktober in Halle bij de Kiosk;
op zondag 22 oktober in St.-Antonius aan gebouw de Vleugel in de Achterstraat.

Onze burgemeester, schepen en raads- en bestuursleden verwelkomen u tussen 11 en 14 uur.

Laten we samen een bruisend gesprek voeren, waarbij uw stem het verschil maakt.

Tot binnenkort!

N-VA Zoersel