EEN TERUGBLIK: NIEUWJAARSRECEPTIE N-VA

Op 3 februari 2016

Veel belangstelling voor onze nieuwjaarsreceptie en of dat lag aan het slechte weer, de uitgenodigde spreker, de lekkere hapjes of gewoon omdat de N-VA uitnodigde laten we in het midden. 
In de mooie lokalen van KFC De Eendracht ontvingen we onze leden en andere belangstellenden. Een cavaatje of een Vlaamse Leeuw en lekkere hapjes werden gesmaakt door de aanwezigen. Ook de toespraken werden met veel aandacht beluisterd. Eerst voerde burgemeester Liesbeth Verstreken het woord. Zij gaf een overzicht van wat het beleid in 2015 realiseerde en keek vooruit naar 2016.
Haar toespraak leidde naadloos de eerste burger van het land, Kamervoorzitter Siegfried Bracke, in.  Hij legde de nadruk op het beleid op federaal niveau en tekende de verandering aan de hand van twee voorbeelden: de hervorming van de pensioenen en de taxshift.
Ook verwees hij naar de stroeve samenwerking met de coalitiepartners : wij (N-VA) stellen iets voor, iedereen is er tegen, en dan beginnen we eraan.
Een bevlogen man, die in perfect Nederlands, enthousiast de boodschap brengt. Zo kenden wij hem niet.

Kamerleden Valerie van Peel (federaal parlement) en Kathleen Krekels (Vlaams parlement) kwamen samen met ons een glaasje drinken op het nieuwe jaar. 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is