Ik ben oprecht blij dat je er bent vandaag!

Op 13 februari 2020, over deze onderwerpen: Cultuur / erfgoed / toerisme / feestelijkheden, Welzijn en sociale zaken

Vrijdag 14 Februari betekent voor de meeste onder ons Valentijn vieren maar voor de senioren in de buurt van Zoersel is het ook de datum waarop de Complimentenfuif doorgaat in de Toverfluit.

Schepen Cindy Van Paesschen:"Door je waardering uit te spreken laat je zien aandacht te hebben voor wat een ander doet en dat je erbij betrokken bent. Daarbij is het goed regelmatig stil te staan bij de positieve dingen, omdat het vaak de negatieve zaken zijn die mensen onthouden.Men geeft veel te weinig complimenten aan elkaar. Wat je aandacht geeft, dat groeit en bloeit. Zo is het ook met complimentjes geven. Laat je je waardering blijken voor wat anderen doen? Dan krijg je dat ook terug. In inzet, waardering en respect."

Dit evenement gaat dit jaar voor de 9de keer door en zal ook zoals vorig jaar geopend worden door Cindy van Paesschen, N-VA schepen van sociale zaken.

Vanaf 14u is iedereen welkom in de Toverfluit om zijn complimenten te delen tijdens het dansen of bij een drankje op de rustigere momenten.

Gedurende 9 jaren is dit evenement steeds verder uitgegroeid en ook dit jaar kijken we ernaar uit om u te verwelkomen en er weer een spetterende senioren fuif van te maken. [Image]

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is