jobbeurs in het provinciaal vormingscentrum in Malle.

Op 7 september 2019, over deze onderwerpen: Welzijn en sociale zaken

Op zaterdag 7 september 2019 organiseren de gemeenten Zoersel, Zandhoven en Malle samen met VDAB en het Bedrijvenpark Malle een jobbeurs in het provinciaal vormingscentrum in Malle.

Oproep aan de Zoerselaar:

Schepen voor tewerkstelling Cindy Van Paesschen: ‘We hebben er eigenlijk allemaal een hekel aan: ellenlang in de file staan of treinvertragingen verduren, ’s avonds laat thuiskomen… Dichter bij huis werken is de oplossing. Daarom dat deze jobbeurs echt een aanrader is voor onze inwoners. Dichter bij huis werken maakt meer tijd voor quality time met het gezin, het sociale leven plukt er de vruchten van en je bent minder gestresseerd door de files of het wachten op het openbaar vervoer.

Je maakt de wereld een stukje beter en je bent productiever.

Van de verschillende gemeenten zijn er heel wat bedrijven aanwezig. Voor Zoersel bv: PC Bethanië, Kadodder, Schrijnwerkerijen, tuinaannemers,…

Info voor de bezoeker

Je kan de jobbeurs bezoeken vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur. Bedrijven uit Zoersel, Zandhoven en Malle stellen zichzelf en hun vacatures voor. De toegang is gratis en inschrijven is niet verplicht.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is