Wijkstormen in de wijken Risschot en Antwerpsedreef/Zoerselbosdreef

Op 27 augustus 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Eerste weekend wijkstormen in de wijk Risschot in Zoersel

Na het wijkstormen nog wat napraten met een glaasje
Zaterdag 25 augustus was onze eerste wijkstorm in de wijk Risschot een succes. N-VA Zoersel liet zich niet tegenhouden door weer en wind, noch door de regen. We trokken van deur tot deur, stelden onze kandidaten en ons programma voor en vele buurtbewoners gingen met ons in gesprek, zodat we enkele aandachtspunten konden noteren voor de volgende legislatuur. Toffe buurt met vriendelijke mensen! Naderhand kwamen we samen voor een lekker glaasje en een hartig hapje in de Kadee in Sint-Antonius.

Zondag 26 augsustus, kregen kandidates in de wijke Antwerpsedreef/Zoerselbosdreef elke een komkommer van een lieve buurtbewoonster

Zondag 26 augustus gingen kandidates van N-VA Zoersel voor de gemeenteraadsverkiezing Walda Van Onckelen, Tinne Smet en Karin Verbiest, uit de wijk Antwerpsedreef - Zoerselbosdreef, samen met de kandidate van Zoersel voor de provincieraadsverkiezing Heidi Piette, wijkstormen om zich te gaan voorstellen aan de buurtbewoners en van één van hen, een lieve mevrouw, kregen ze elk een komkommer mee.  Daar dronken ze na afloop een lekker glaasje op !  

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is