Zaterdag 14/09 opening 1ste hondenlosloopzone in Zoersel

Op 6 september 2019, over deze onderwerpen: Cultuur / erfgoed / toerisme / feestelijkheden, Natuur en milieu, Welzijn en sociale zaken

 Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de hondenlosloopzone in Zoersel waarbij eindelijk de vraag van vele hondeneigenaars wordt gerealiseerd. Een veilige zone waar onze geliefde viervoeters vrij kunnen rondlopen en werken aan hun “sociale vaardigheden” en zich kunnen uitleven en ravotten  zonder gestoord te worden door hun leiband.

Zaterdag 14 september wordt om  10u00 de eerste losloopzone van 3 geplande losloopzones officieel geopend door onze schepen van Dierenwelzijn – Michael Heyvaert- en dit ongetwijfeld in aanwezigheid van vele viervoeters met hun baasjes.

Wij kijken er dan ook naar uit om deze opening met u officieel in te luiden.

Naast deze losloopzone in Den Akker, deelgemeente Sint-Antonius  staan er nog twee andere ingepland. Die zullen de komende maanden ook geopend worden : Buurtweg 45 in Halle en een nader te bepalen locatie in Zoersel.

Daarbij maakt N-VA werk van het realiseren van de belofte om een losloopzone te voorzien in iedere deelgemeente.

Afhankelijk van het succes van deze zones zullen in de toekomst nog andere locaties onderzocht worden en waar haalbaar, ingericht worden.

Wij kijken er dan ook naar uit om zaterdag 14 september om 10u00 samen met zoveel mogelijk honden en hun baasjes deze eerste hondenlosloopzone officieel te openen.

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is