Wannes Van de Velde

Secretaris & Lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst


Ik ben een in 1994 geboren en getogen Hallenaar en woon sinds 2016 samen met mijn vriendin Leen in Halle. In 2021 zijn we trotse ouders geworden van onze zoon, Tuur. 

Sinds 2019 zetel ik voor N-VA in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst van Zoersel, deze is onder meer bevoegd voor de individuele dossiers inzake maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke integratie. Hierdoor ben ik begaan met het sociale aspect en blijven we ons inzetten voor een Zoersel waar niemand uit de boot valt en iedere burger zijn plaats kan vinden.

Na jarenlang zéér actief te zijn geweest in het verenigingsleven en de Zoerselse jeugdraad, en nu ook vanuit mijn papa-positie, ben ik erg begaan met de Zoerselse jeugd. Jeugd moet de kans krijgen om, respectvol, jong te zijn en in een mooie landelijke gemeente als Zoersel de fundamenten te kunnen leggen voor een mooie toekomst. Een toekomst waar iedereen zijn verantwoordelijkheden neemt, waar er voor jongeren een plaats is om te wonen, te werken zich te ontplooien en deel uit te maken van ons rijk verenigingsleven.